Hoe zie je of een meisje verliefd op je is en hoe vraag je haar verkering?

Ik zit in de 2de en ben smoorverliefd op een meisje: Maude! Ze is erg aardig en ik praat vaak met haar, ik wil heel graag weten of zij ook op mij is en hoe ik dan het beste verkering kan vragen..

Toegevoegd na 15 uur:
Ik denk dat ze me wel leuk vind, want ik ze zit steeds aan me en heeft veel belangstelling voor me... Maar zeker weten doe ik niet...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hoi,ik zou gewoon d'r proberen te smssen,weet je,en anderds d'r vriendinnen vrahen wat ze voor je voelt enzo . = best wel balen dat je niet écht het weet ( of ze verliefd is) ,ok? Ik heb zelf via d'r vriendin gevraagd of ze op me was weet je, en toen heb ik vet gesms'st met haar en ging ze mee met zwemmen (ik zwem graag) en toen gingen we samen gamen ( b.voorb. : Lord of the Rings enzo).En toen was 't avond en ging het verder.Toen zei ik dat ik d'r leuk vond en zo ging het verder,k? Gewoon ff vragen wat ze leuk vind enzo enc wat haar ding eig. is. Als je d'r achter komt wat ze leuk vindt kan je steeds verder gaan en vragen en ontdekken of ze je écht leuk vind,toch? hey,mzzl!!!! Toegevoegd na 2 minuten: oh,sh..t!!!: ik bedoel anderds = anders ,dus en vrahen = vragen,ok? k,mzzzzzzl!!!:-) Toegevoegd na 5 minuten: o,shit,ff: eigenlijk óók héééél goed op d'r letten hoe ze naar je kijkt en wát ze zegt tegen je weet je,van,of ze bijv. je haar leuk vind of dat ze ook van gamen houdt ofzo. ok? hey,succes Toegevoegd na 8 minuten: ik bedoel: zo is het óók ong. bij mij gegaan,en ik heb toen na een paar X d'r gewoon gevraagd of ze op me was enzo,k?mazzell!! Toegevoegd na 14 minuten: oja, s..ht:vergeet nog wat : hóe ze naar je kijkt enzo.Als ze écht hardstikke veel naar je kijkt en steeds bij je in de omgeving wil zijn,dan is ze écht wel op je (geloof ik),ok?

Je weet of ze verliefd op je is als je het haar hebt gevraagd. Mijn advies vraag het aan haar, want je kunt niet aan iemand zien of diegene verliefd op je is. En als je weet of ze verliefd op je is dan is het ook niet zo moeilijk om te vragen of ze verkering met je wil.

Waarom zou je meteen verkering moeten hebben? Zoiets kan toch ook gewoon groeien? Geef haar tijd en aandacht - volgens mij doe je dat al- daarmee laat je zien dat je haar leuk vindt. Bouw vriendschap met haar op. Verkering kan daar als iets natuurlijks uit groeien. Het ergste wat kan gebeuren is dat ze niets voor je voelt. Dan zou ze nu met je gevoelens spelen door met je te flirten (aan je handen zitten en je agenda afpakken kun je idd. zien als flirten). Maar ook daar kun je weer overheen komen. Dat zal effe pijn doen, maar dat doet een kies trekken ook. Behandel het op de juiste manier en je bent daarna blij dat je er van af bent. Waarom zo'n verhandeling over het worst-case scenario? Omdat we vaak zo dom doen over afwijzing. Ooo, wat zijn we daar toch bang voor, alsof onze trots het enige is dat telt. Verliefd zijn op iemand is geweldig, maar je hoeft je echt niet zo afhankelijk op te stellen van een ander.

Trek gewoon een keer je stoute schoenen aan en vraag of ze zin heeft om met jou een keer (ja, weet ik veel) een colaatje ergens te gaan drinken of zo. Ik denk dat je een aardige kans maakt, als ze zich gedraagt zoals je het beschrijft.

If they like you they help you Dus vraag haar is uit als ze je helpt met bv het regelen of als je ziet dat het aardig gemakkelijk gaat en dat ze zelf dus voorstellen geeft dan weet je dat het goed is. Als je op het afspraakje merkt dat ze je helpt als je bv zonder woorden komt te vallen dan zit het goed. Dus kortom niet vragen maar vraag haar uit. Voor sommige vrouwen gaat daardoor de verliefdheid weg omdat ze dan zeg maar weten ow hij ziet me ook volledig En het is juist een deel van zou hij me graag zien dat de verliefdheid creert als je met haar uitgaat weet ze dat je interesse hebt maar niet hoeveel. Dit geld trouwens ook voor mannen spanning en mysterie creëert opwekking verliefdheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100