Ik wil wat leuks doen/ geven voor mijn vriend zijn verjaardag hij wordt 22 jaar..

Wie weet wat orgineels?
Ik zat te denken aan een rondvaart door de grachten terwijl we heerlijk genieten van een glaasje champagne en lekkere hapjes of is dat te?

Wat zou jij als jongen nou leuk vinden?
Thnx iig.

Weet jij het antwoord?

/2500

een ballon vaart is ook leuk of een vluchtje boven land of een parachutsprong

Het hangt af van je budget, en van wat je vriend leuk vind. Jouw idee is zeker leuk hoor. Maar als je vriend bv gek is op auto's, zou je hem een middagje op het circuit van Zandvoort kunnen laten racen. Als hij van een bepaalde band houd, kun je hem op een concert van betreffende band trakteren. Hetzelfde geldt voor theater of film. Je kunt ook iets goedkopers bedenken: Als hij 's avonds na z'n werk thuiskomt vind hij een spoor van rozenblaadjes dat hij moet volgen naar boven toe, waar jij dan in bad/bed ligt met champagne en lekkere hapjes. Goedkoop en hij vergeet het nooit meer!

Wat vind je vriend leuk om te doen? Ik heb mijn vriend een keer een dagje Amsterdam gegeven. Rondvaart, lekker terrasje, bezoekje aan madame tusseud, op het plein beetje mensen kijken, vond hij echt leuk. Als hij echt van cultuur houdt, is een dagje Muiderslot met een bezoek aan Pampus ook leuk. Opties voor een adrenalinegek zijn: parachutespringen, zweefvliegen of bungeejumpen in Scheveningen. Voor een romantische verjaardag: een strandwandeling in Scheveningen, lekker terrasje daar en een leuke avond bij Crazy Piano's. Wat ook leuk is, heb ik afgelopen keer gedaan: een dagje Valkenburg. Een hele leuke stad met leuke toeristische actracties: kabelbaan, rodelbaan, tokkelbaan, grotten bezoeken, ruïnes bekijken... Er zijn tal van mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Er zijn op internet ook leuke waardebonnen te geven: een cursus bij een valkenier, een slipcursus, een dagje sauna's en beautybehandelingen, een hotelovernachting of een weekendje weg. Succes en fijne verjaardag!

geef n weekendje weg kado,lekker samen n overnachting in n hotel met ontbijt.heb je m lekker helemaal voor je alleen en kan je samen leuke dingen gaan ondernemen.lekker uit eten aan de boulevard drankje erbij.

Namens mijn vriend, die binnenkort 21 word: Xbox.. Beertender.. Bier.. Pizza.. Een spannend sexy setje.. (Aan jouw lichaam dan natuurlijk) Bier.. Ennuhh.. BIER!!!

ga maar met hem naar een kareoke cafe goed onderuitzakken vindt tie prachtig zijn lust en zijn leven

een sauna verrassingsbon. met allerlei leukigheidjes. dik genieten.

Wilde sex in pikante lingerie ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100