Waarom denken veel mensen dat vooral mannen vreemd gaan?

Uiteindelijk hebben die toch ook vrouwen nodig om mee vreemd te gaan? En zoveel single vrouwen zijn er niet die het met een getrouwde man willen doen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

IK denk dat mannen er met andere mannen eerder over praten ( in het verlengde van je andere vraag : stoer/hoer ) En omdat het nu eenmaal zo is dat mannen eerder sexuele opwinding ervaren en er zodoende mogelijk eerder aan toegeven.

Er zijn meer vrouwen dan mannen op de wereld, dus dan is het vanzelf sprekend dat mannen meer vreemd gaan dan vrouwen omdat mannen meer keus hebben.

Dit is onderzocht, uiteindelijk gaat zo'n 25-30 % van de mannen én vrouwen vreemd, de mannen een beetje meer dan de vrouwen, maar het zou kunnen dat niet iedereen eerlijk heeft geantwoord in het onderzoek ;-)

Bronnen:
70-75% gaat dus NOOIT vreemd!

Ik heb het wel eens om me heen gezien dat vrouwen een relatie hebben met een getrouwde man, en de man dus vreemdgaat terwijl het voor die vrouw de enige relatie is. Zo'n kerel zegt dan wel dat hij het niet goed heeft in zn relatie en dat hij wil scheiden, maar dat komt er niet echt van.. Eerlijk gezegd denk ik dat er minder mannen zijn die in zo'n afhankelijke positie zouden blijven zitten dan vrouwen. Die zijn dan liever gewoon single. In de categorie one night stands en slippertjes enzo denk ik dat mannen en vrouwen niet veel voor mekaar onderdoen.

Ik denk ook dat als een getrouwde man een one-night stand met een single vrouw wil, hij niet vertelt dat hij getrouwt is. Of hij vertelt dat hij een open relatie heeft. Daarbij hoef je niet getrouwd te zijn om vreemd te gaan. En dan denk ik dat zó'n man zegt dat zijn relatie net over is, dat het niet voor voorstelt e.d. (Dit telt trouwens ook als je de rollen omdraait, dus een getrouwde man met een single vrouw) Overigens denk ik best dat er mensen zijn die het met getrouwde mensen willen doen, zolang ze hun man/vrouw maar niet kennen. Volgens mij is uit onderzoek gebleken dat er net wat meer mannen vreemd gaan dan vrouwen, maar ik denk neit dat het verschil groot is.

Omdat mannen testosteron gedreven zijn en geilheid symbool staat voor een hoge hoeveelheid testosteron. Maar elk weldenkend mens zal begrijpen dat die mannen wel iets moeten hebben om mee vreemd te gaan, ze kunnen niet allemaal bij die ene buurvrouw terecht.

ach het is gewoon zo. heb nu mijn 3e man en heb een oudere dus hopen dat het nu niet gebeurt, maar we weten het hierdoor http://www.youtube.com/watch?v=ef9CI0qXA3o

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100