Kun je wel echt verliefd op iemand worden,als je niet echt op het uiterlijk van die persoon valt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een oud collegaatje,vriendin heeft een echt lelijke man, als je hem voor het eerst ziet schrik je gewoon. Toen ik hem wat beter ging leren kennen snapte ik waarom ze verliefd op hem was geworden, hij heeft een steengoed karakter, werkt hard, is attent en heeft heel veel humor.

dat kan. het gaat dan om andere eigenschappen die je de persoon toedicht, manier van praten, denken. aantrekkingskracht wordt niet alleen bepaald door iemand z'n uiterlijk maar ook door het innerlijk.

Ja natuurlijk is dat mogelijk!

Absoluut! Het innerlijk is toch het belangrijkste, je kan hotel-de-botel worden op iemand met een superleuk karakter. Wanneer het innerlijk 'perfect' is en het uiterlijk niet zo kun je dus echt wel verliefd worden.

Dat kan zeker omdat zoiets bepaald wordt, door smaak en geur! Dus met andere woorden! al ziet ze er nog zo lekker uit stinkt ze en smaakt ze niet! Gaat dat niet werken! En zijn de met name de geuren die het bepalen! En de meeste hebben dat zelf niet door! Toegevoegd na 1 minuut: En omgekeerd uiteraard ook niet

Ja zeker, ik spreek uit ervaring heb dat ooit eens meegemaakt! Had nooit gedacht dat ik daar smoorverliefd op kon worden. Toegevoegd na 3 minuten: en uiteindelijk is het de binnenkant wat telt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100