Hoe weet je of iemand niet alleen je looks maar ook jou als persoon leuk vind?

Sinds kort heb ik een vriend, maar ik heb het idee dat hij vooral het lichamelijke in onze relatie leuk vindt. Zodra het serieuzer gaat worden, is hij heel onduidelijk, vaag en zegt hij het niet zeker te weten. Hij hecht veel waarde aan het uiterlijk; dat vind ik ook niet zo erg, maar ik weet niet hoe ik nu kan weten of hij mij als persoon, mijzelf, ook leuk vindt!?

Sorry, misschien een beetje vaag .. maar is er iemand die tips en/of ideetjes heeft wat ik hiermee moet!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het hoeft niet zo te zijn dat hij alleen maar voor je looks gaat, het kan ook dat hij zo'n type is die 'in het begin' de serieuze boot een beetje afhoudt. Zo zit ik zelf ook in elkaar, ik KAN in het begin van een relatie nog helemaal niet over serieuze dingen nadenken of praten (wat de relatie betreft dan), dat komt pas als ik de persoon in kwestie wat beter ken. Wil niet zeggen dat ik dan alleen maar voor de looks ga, maar wel dat ik geen dingen wil zeggen waar ik nog niet aan toe ben. Hier kan best wel een tijdje overheen gaan! Ik ben ook niet iemand die snel: 'ik hou van jou' zegt. Ik het begin zeg ik: 'ik vind je lief', en dat is dan echt vanuit de grond van mijn verliefde hart ;P Een relatie moet groeien, de gesprekken en plannen daarin ook. Misschien kun je hem eens vragen of het bij hem ook zo werkt. Zijn antwoord kun je dan weer peilen. In het verleden is dit aan mij ook wel eens gevraagd (ga je voor de lichamelijkheid of voor mij?) en toen zei ik bovenstaande.

Met hem praten. Vragen wat hij precies van je vindt, of hij nog wel van je houdt. Als hij al zo zit te hakkelen heb ik niet echt het idee dat hij het serieus meent. Confronteer hem hiermee. Zeg hem wat je denkt en voelt. Als het gesprek stroef loopt of het loopt verkeerd af weet je al genoeg.

Als hij luistert naar je als je hem bv. verteld wat je vandaag hebt meegemaakt en hij reageert daar op met echte interesse dan lijkt me dat hij oprecht interesse heeft in jou als persoon. Luistert ie voor geen meter en wil hij je alleen maar aanraken... tja dan boeit het vast niet hoe jij als persoon bent en ben je vooral voor de decoratie en zijn lusten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100