Plotseling veel flirts en verliefdheidsaandacht: hoe kan ik hier mee omgaan?

Binnen enkele weken zijn 3 jongens en 1 meisje in mij geïnteresseerd geraakt, omdat zij geconcludeerd hebben dat ze verliefd op mij zijn.
Ik weet zeker dat dit geen hoax is.

Ik ken de meeste van hen niet goed genoeg om er bij voorbaat een rem op te zetten. Mijn grootste probleem is mijn eigen onzekerheid: ik weet niet of ik toe ben aan een relatie, en zo ja, met wie dan.

Ik ben op mijn 15e voor het eerst in aanraking gekomen met een verliefde jongen. Hij heeft zich tegenover mij onjuist gedragen. Deze ervaring en droge wetenschappelijke kennis heeft mijn beeld over verliefdheid licht vervreemd.

!! Voor uitgebreide uitleg, vraag gerust! Stuur een PB.

- Waar let je op bij het 'kiezen' van een relatie?
- Hoe kan het dat ik plotseling zo veel aandacht trek?
- Is het (moreel) verantwoord om met vier mensen tegelijk te experimenteren/oriënteren?

Toegevoegd na 1 minuut:
Misschien geen overbodige mededeling! Als dat kan zou ik mijn vraag zo veel mogelijk binnen deze website willen houden > liever niet delen op Facebook bijvoorbeeld! Dank

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is misschien verstandig om in deze even niet alles te willen beredeneren. Verliefdheid kun je niet beredeneren. Kennelijk straal je iets uit wat anderen aantrekkelijk vinden. (misschien je nieuw kapsel? ;)) Als jij ook gevoelens hebt voor een van de drie, of juist voor alle drie, doe er dan iets mee. Laat een slechte ervaring uit het verleden niet je huidige leven verpesten. Wat bedoel je met wetenschappelijke kennis? De wetenschap heeft hier ook geen antwoord op! Begin eerst met een 'schone lei', dus je verleden even parkeren en opnieuw beginnen. Gun jezelf wat plezier. Ga lekker afspreken met ze. Wees wel duidelijk naar jezelf en de ander toe. Als het goed voelt komt de rest van zelf. Je hóeft nu nog helemaal geen relatie te kiezen. Je kunt ook gewoon lekker experimenteren en ervaring op doen. Geniet ervan, het is voorjaar!! Toegevoegd na 5 minuten: Alle vier! sorry

Beredeneer niets, doe wat je hart je ingeeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100