Flirttips nodig, hoe kan je het beste gaan flirten naast het gewone lachen etc.

Hallo,

Ik heb een vraag, hoe kan ik het beste flirten in mijn geval. Zal het eerst even uitleggen.

Een poos geleden maakte een meisje op het werk kenbaar dat ze me leuk vond. Ik had hier in eerste instantie niets meegedaan. Echter vond ik haar steeds leuker en ben ik pas begonnen met het flirten. Echter weer ik niet of ze mij NOG leuk vind want het is toch al gauw drie maand geleden dat dat gebeurde.

Hoe kan ik dus allemaal flirten, maar het belangrijkste, wat kan ik het beste doen? Ga niet zeggen gewoon vragen, want wil het eerst zeker weten dat ze me nog leuk vind.

Hopelijk kunnen/willen jullie me helpen,

Greetz

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag haar een keer uit eten oid, geef haar meer aandacht om gewoon eens een gesprek met haar te voeren, laat zien dat je geintresseerd bent, dat hoeft nu niet perse met flirten te gebeuren. tip: geen machogedrag, daar knapt een vrouw op af, just be yourself! succes..

Jezelf zijn, en laten weten dat je weet dat ze daar is. Dus niet overdreven dingen bedenken. Maar als een goede collega vragen of ze mee gaat naar de koffie, lunch ed. Een keer haar uitnodigen om bij jou te eten. Maak haar deel van je leven. Dan is het snel genoeg duidelijk of de klik er nog is van haar kant.

Zoek ´s via google op de woorden "flirten" en "flirttips" en er gaat een wereld voor je open. Hieronder heb ik alvast twee links voor je toegevoegd. http://www.start2flirt.nl/flirten/tien-gouden-flirt-tips.php http://www.sexwoordenboek.nl/flirten_meiden.html Tot slot nog ééntje die niet makkelijk te vinden is, maar die ik toevallig wel ken: concentreer je bij het gesprek met haar op de driehoek linkeroog, rechteroog en mond. Laat je blik zo nu en dan van het ene oog naar het andere glijden en daarna naar haar mond. Let wel op dat je dit met mate inzet. Als je dit te overdreven doorvoert kan het averechts gaan werken, maar dit zul je vast zelf wel aanvoelen in jullie gesprek... Succes!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100