Waar ligt de grens tussen erg leuk vinden en verliefd zijn?

Als je het mij vraagt kan je iemand leuk vinden, leuk leuk (/erg leuk) vinden, of verliefd zijn op iemand. Dit bouwt meestal op, je gaat iemand steeds leuker vinden.
Het verschil tussen gewoon leuk vinden en leuk leuk vinden is nog wel duidelijk.
Maar ik vind het heel erg moeilijk om te zeggen wanneer ik nou iemand gewoon heel erg leuk vind, of wanneer ik verliefd ben. Denk je dat er ergens een grens valt te trekken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er is geen grens daar tussen

De grens ligt aan het volgende: Als je constant aan die ander denkt, dan is het niet leuk meer, maar verliefdheid...

Als je nergens anders meer aan kan denken of je beminde duikt om de haverklap te pas en te onpas weer in je gedachten op dan ben je verliefd.

Als je ook echt kriebels in je buik hebt dan ben je verliefd... Heeft dus met gevoel te maken...

Als je verliefd ben veranderd ook een beetje je gedrag. Ook als je niet bij diegene in de buurt bent denk je aan diegene. Bij alleen leuke vinden is het leuk om een beetje te flirten en te fantaseren, maar diegene blijft niet in je gedachte zitten.

Iemand leuk vinden is zoals het woord het al zegt LEUK Verliefd zijn laat je hart sneller kloppen..je knieen knikken..je handen zweten..er zitten vlinders in je buik... Dus er zit zeker een grens tussen leuk en verliefd..

Iemand die leuk is kan je mee lachen, leuke dingen zonder meer te willen. Ben je vreselijk verliefd dan heb je kriebels die gieren door je lijf. Denk je bijna de hele dag aan deze persoon en krijg je de schrik als je mobiel gaat. Als je aan deze persoon denkt begin je al te glimlachen en stralen je ogen. En heb je gevoel dat je heel veel aan kan. En in bed lig je lekker aan deze persoon te denken.

Als je diegene mist als hij niet bij je is, dan is het verliefdheid. Als je iemand erg leuk vindt dan heb je het samen heel gezellig, en kijk je uit naar de volgende afspraak, maar niet met knikkende knieën, vlinders in je buik en sterretjes in je ogen, dat gebeurt alleen maar als je verliefd bent.

iemand leuk vinden is heel anders als op iemand verliefd zijn. Ik vind zo veel mensen erg leuk,maar verliefd hahaha nee!!! Verliefd zijn is een gevoel,je wilt graag bij die gene zijn,je voelt kriebles(vlinders)in je buik,je denkt steeds aan hem of haar,als je weet dat je hem of haar weer gaat zien dan kijk je daar echt naar uit,soms gaan mensen zich uitsloven om dan optevallen naar die ander,of word je juist heel verlegen. Dat zijn dus allemaal dingen die je niet hem als je iemand erg leuk vind want je beste vriendin vind je bv ook erg leuk. iemand erg leuk vinden is een gegeven,verliefdheid is een gevoel!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100