Ik werk in de sex industrie. Wat doe je als je familie treft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de eerste instantie staat er niet wat voor werk je in de seksindustrie doet (dit kan bijvoorbeeld prostitutue zijn). Maar ook helemaal wat anders. Je kan denken ik houd werk en prive gescheiden.. Dus een neef wordt tijdens het werk 'een klant'. Of je kan uit principe weigeren om te werken voor een familielid. En ik denk dat een familielid daar ook van uitgaat. Ik hoop dat ik je vraag heb kunnen antwoorden. ik vond het best lastig om een specifiek antwoord te geven omdat ik de vraag niet concreet genoeg vind.

je hebt beiden boter op het hoofd, dus je kan weinig anders doen dan elkaar schaapachtig aankijken. beter vermijd je dit soort situaties door op ruime afstand van je woonplaats te werken.

Elkaar groeten.

Trek zulke rare kleren aan dat ze je niet herkenen. Doe ook iets aan je kapsel! ps. Maar hoe weet je dat er familie komt of heb je ze al gezien ??

Nee lachen zeg, is toch een goede mop als zo iets gebeurd. De een is er , en de ander komt er,dus ik zie het probleem niet zo, ha ha

Hetzelfde eigenlijk als in de begrafenisindustrie : als je familie of vrienden treft, nemen collega's het over. Je bent beiden met het zelfde onderwerp bezig, zij het de een aan de aanbods- en de ander aan de vraagkant, dus je kunt er stiekem over doen of er gewoon open over zijn, maar het is niet gebruikelijk dat je , bijvoorbeeld, zelf je eigen broer, oom, neef, vader of buurman 'bedient'. Al kan dat natuurlijk wel als jullie daar beiden achter staan.

Nonchalant tegen de persoon zeggen : dit is wel iets anders dan elkaar op een verjaardagfeestje ontmoeten...

Waarschijnlijk schaam je je allebei dan zo dat je beide besluit er gewoon nooit iets over te zeggen en doe je ook alsof je de ander niet hebt gezien.

Beter voorkom je dit soort situaties. Iemand anders gaf al aan dat het verstandig is om in een andere woonplaats te werken. Ben je bijvoorbeeld 'cam-girl', dan is de kans erg klein dat je bijvoorbeeld je vader zal treffen. Mocht je het zekere voor het onzekere willen nemen, dan maak je jezelf onherkenbaar: draag een pruik en een zonnebril, of laat je gezicht helemaal uit het beeld. Gebeurt toch het onwaarschijnlijke en tref je een familielid tijdens je dienst, dan zal hij zich minstens net zo schamen als jij en zal niemand er voordeel uit halen om de 'gênante ontmoeting' te bespreken met derden. Schaam je je zo voor je werk, dan is het misschien een idee om een andere baan te zoeken. Het is niet leuk -lijkt mij- om constant over je bezigheden te moeten liegen en dingen te verzinnen. Je houdt er een dubbelleven op na en dan kan het best dat je vervreemdt van de mensen die je dierbaar zijn. Toegevoegd na 37 seconden: en dat zeg ik btw niet omdat je in de seksindustrie werkt, maar omdat het mij gewoon heel vervelend lijkt om de hele tijd te moeten liegen en niet jezelf te kunnen zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100