Beste GV'ers: ik wil zo netjes mogelijk vragen aan de ouders van me vriendinnetje of ik mag blijven slapen vannacht.Wat is de beste manier?zie uitleg:

Hallo,beste mensen:

ik ga zodalijk naar me vriendinnetje en omdat k anders op de fiets terug moet in t donker om zo 2 uur s nachts wil ik zo graag blijven slapen.

Maar dr is héél veel gebeurt ( ik wil t niet in details meer uitleggen) en ik durf eig. niet echt goed te vragen of ik kan/mag blijven slapen.

Dr zijn nog maar te kort geleden bepaalde heftige zaken besproken,k?

En dus is t allemaal wat gevoelig enzo..

Maar wat is nou de beste methode om aan haar vader en moeder te vragen of ik kan blijven slapen?

Kan ik dan gewoon zeggen dat t een beetje link is om in t holst van de nacht terug te fietsen (moet een fietstunneltje door onder de autoweg naar huis toe= een beetje creepy weet je?) ?

Toegevoegd na 23 minuten:
ok,klaat trouwens deze vraag gewoon ff staan ---ook al moet ik zo weg--- want zitten misschien nog hele nuttige tips enzo voor n volgende keer bij (hoop ik)..

alvast megabedankt allemaal...;-D

Dennis

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vaders van dochters kunnen hier enorm moeilijk over doen. Je hoort wel eens verhalen dat mensen pas bij elkaar mogen slapen na één jaar een relatie te mogen hebben. Je kunt vertellen wat je hier hebt verteld, dat het dus niet echt fijn is om 's nachts terug te fietsen. Of hij verteld dat je dan eerder naar huis moet, of je stelt voor dat je op de bank gaat slapen of in een andere kamer, dat mag vaak wel. Succes xD

dennis, je zegt zelf dat er veel gebeurd is, en de zaken gevoelig liggen. wat ik tot nu toe heb gelezen, reageren de ouders van je vbriendin heel tof toch? tart je geluk niet, en ga wat vroeger naar huis zou ik zeggen. rustig aan :)

Geen smoesjes of wat dan ook, gewoon netjes vragen; vinden jullie het goed als ik blijf slapen want...( en dan de echte reden invullen ) . Zeggen ze nee, dan zeur je niet door, maar accepteer je dat. Zeggen ze ja, dan blijf je slapen.

heey dennis, ik denk dat dat een heel gevoelige vraag kan zijn voor de ouders van je vriendin omdat er al een en ander is gebeurd. alsje blijft slapen kunnen er natuurlyk dingen gebeuren die ze eigenlijk nog niet willen (ookal zijn ze al wel gebeurd) je zou het altijd kunnen vragen en dan met uitleg, het is eng buiten in het donker enzo.. maar het kan ook zijn dat ze dan zeggen dat ze jou wel naar huis brengen. ik hoop dat het lukt! het is altijd fijn om bij je vriendin te kunnen slapen! :) liefs,

Je kunt het altijd vragen, maar als je zelf al huiverig bent dat het nog gevoelig ligt zou ik de gok niet wagen. Ook al ga je op de bank liggen. De standaardangst van ouders van een dochter met een vriendje zullen ze niet meer hebben, maar toch.

Ik denk dat je het neutraal moet houden. Gewoon 'uitleggen' hoe de situatie is, en dat je liever niet in het donker naar huis rijdt ; of je wellicht bij HEN kunt overnachten. (In het midden laten of dat in de logeerkamer, op de bank of bij haar in bed is). Ik neem aan dat dit de toekomstige moeder van je kind betreft, en met deze mensen zul je dus sowieso nog een heleboel jaartjes vooruit kunnen. Ze hoeven in elk geval niet meer bang te zijn dat je hun dochter zwanger maakt ;-) Maar uit andere vragen begrijp ik dat je je hormonen niet altijd helemaal onder controle hebt ; wellicht is de logeerkamer of de bank niet eens een heel slecht idee. Niet zozeer dat het 'gevaarlijk' zou zijn om te gaan liggen rommelen, maar het is gewoon niet erg beleefd.

Dat heftige is al gebeurd... gewoon vragen, klaar. Alle ouders zijn ooit zelf ook jouw leeftijd geweest, Die snappen heus wel dat je graag bij haar wilt zijn hoor... En een beetje verstandige ouders weet ook wel dat ze er in dit geval wel goed aan doen. Toegevoegd na 1 minuut: "Vinden jullie het ok als ik bij uw dochter blijf slapen?"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100