Ik wil de publiciteit zoeken, waar moet ik heen?

Mijn dochter is 10 maanden geleden aangereden. Heeft daar aan overgehouden een depressie, rugklachten, ptss, en een miskraam gehad. Ook haar werkcontract is niet verlengd. (Op haar werk geloofde ze haar niet heeft nog geen kaartje, bloemetje of wat dan ook gehad.) Waardoor ze ziek uit dienst bij het UWV terecht kwam. Nog meer ellende kreeg ze op haar nek. Hoewel ze 2 weken voor ze uit dienst ging nog 100% ongeschikt was voor haar werk. Werd ze bij het UWV 100% geschikt verklaard voor haar eigen werk (IG verzorgende met verpleegkundige handelingen, dus ook medicijnen delen). Ze heeft bezwaar aangetekend en wederom 100% geschikt verklaard. De huisarts vindt het te gek voor woorden omdat ze vooral gewoon over de PTSS heen gewalst zijn. Dus er komt een beroep.(Naar de rechtbank) ondertussen zit ze in de WW. Dus het duurt heel lang voor je je geld krijgt. Ook die ellende nog. Maar nu moet ze dus tijdens het beroep gewoon voldoen aan alle eisen van de WW. Ze kan geen autorijden en alles is haar teveel. Maar ze moet gewoon komen. Het slachtoffer blijft slachtoffer en de dader heeft nog geen bekeuring gehad er is niet eens een rapport opgemaakt door de politie.. Het is gewoon te gek voor woorden dat je als slachtoffer alles moet en al 10 maanden aan het vechten bent om te bewijzen dat je echt iets mankeert. Ze wil niets liever dan werken. Dat betekent voor haar dat ze een moeder kan zijn voor haar kindjes van nu 3 en 4. Gezond is. Hoe kunnen wij de publiciteit zoeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor publiciteit die helpt, kun je nog steeds het beste bij echte journalisten zijn. Die hebben meer gelijke gevallen, en als ik dit zo zie lijkt De Monitor me wel een geschikte. TROS Radar kan ook. Bedenk je wel, zou ik willen toevoegen, maar dat zul je zelf ook wel bedacht hebben. Toegevoegd na 3 minuten: De slogan van De Monitor is "Ons Onderzoek Begint bij U" . Ze zijn dus aangewezen op mensen die iets bij hun melden.

Bronnen:
https://demonitor.ncrv.nl/wat-is-de-monitor

Je kan toch gewoon een krant of een televisieprogramma van jouw keus benaderen, telefonisch of via e-mail? De contactgegevens vind je op de websites daarvan. De namen van de websites vind je via Google. Meestal zijn deze websites overigens gewoon de naam van de krant of het programma gevolgd door .nl. Sommige televisieprogramma's kan je benaderen via gegevens op de website van de betreffende omroep.