Wat heeft de mens geschapen wat het beste impact heeft op de mensheid?

DE MENS HEEFT MET HAAR INTELLIGENTIE HEEL WAT GESCHAPEN. Maar welke uitvinding (materieel of immaterieel) heeft voor de mensheid het positiefste/beste impact voor de totale mensheid gebracht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het vuur, het schrift, het wiel, en de landbouw (welke vaak vergeten wordt) zijn voor mij toch de top 4 ideeën die de mens vooruit hebben geholpen. Dit dan in willekeurige volgorde.

Het wiel! Stel je eens voor wat er allemaal niet zou zijn gebeurd zonder het wiel. Het zaken doen zou allemaal nog enorm sloom gaan, aangezien je goederen alleen kan vervoeren met zakken en bakken enz. De economie zou dan altijd op een enorm laag pitje blijven staan. Ook zouden er veel sporten niet beoefend kunnen worden, denk aan: Wielrennen, Skateboarden, Skeeleren, Racesport en nog veel meer.

Het schrift, de manier om alle kennis op te slaan en her te gebruiken.

Electriciteit Toegevoegd na 2 minuten: Of het positief is weet ik nog niet zo. In ieder geval kunnen/moeten we langer werken doordat we toch eenvoudig licht hebben. De lamp is dus ook zo een uitvinding.

De mens heeft van z'n lang zal die leven nog nooit iets geschapen! Schapen kan alleen de schepper. Wel uitvindingen gedaan,maar daar is het ook bij gebleven.

Muziek!

tv en internet

Het vuur was er al eerder dan de mens, maar het stoken, het beheersen van het vuur is een creatie van de mens. Zonder te kunnen stoken was een mens afhankelijk van een karig repertoire aan eetbare zaken en zonder voldoende voedsel heeft een mens geen energie om zich verder te ontwikkelen.

De mens heeft helemaal niks geschapen. Wel uitgevonden, maar dat is heel wat anders.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100