Ik zoek een site die Engelse woordjes aanbied om te leren

Ik wil graag dat mijn Engelse woordenschat groter wordt waardoor ik veel meer begrijp.

Ja ik kan een woordenboek pakken maar dat is saai om alles met een A te gaan leren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan Teach 2000 of worts downloaden, vervolgens op 'woordjesleren.nl' een random engelse woordenlijst pakken, en dan kijken of je het een beetje kan uitvogelen? :)

Engelse documentaires/nieuws kijken zonder ondertiteling doe ik sinds mn 14e. Ik moet zeggen dat mijn Engelse woordenschat er enorm door gegroeid is.

Een woordenboek is inderdaad saai. Maar een willekeurige site met woordenlijstjes ook denk ik. Heb je al geprobeerd om in het Engels te lezen? In de bibliotheek kun je vaak Engelse boeken lenen. Maar online kun je natuurlijk ook lezen. Je kunt bijvoorbeeld Engelse kranten gaan lezen. Als je een woord in een artikel niet begrijpt zoek je hem even op en gaandeweg leer je zo steeds meer woorden. Er zijn ook sites met spelletjes om je Engelse woordenschat te vergroten. Dat is denk ik het minst saai om te doen. Als je googelt op bijvoorbeeld 'fun games practice english' kun je heel veel van die games vinden.

Bronnen:
http://www.english-online.org.uk/games/gam...

Series die je leuk vind kijken zonder ondertitels (als je dat kunt volgen), of met ondertitels en dan luisteren naar wat ze zeggen en hoe dat vertaald wordt.

Hier wat sites waar je gratis je Engelse woordenschat kan verbeteren: http://www.englishpage.com/ http://www.esl-lab.com/ http://www.engelse-woordenschat.toplink.be/ http://www.vocabulary.co.il/language/Leer-je-Engelse-Woordenschat.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100