Wat heeft wc gebruik met boodschappen mee te maken?

Want soms zegt men wel eens groot boodschap of klein boodschap...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is het eigenlijk 'kindertaal' vroeger werden zulke dingen niet zo makkelijk bij de naam genoemd. Nu kan een kind rustig zeggen 'juf, ik moet poepen' vroeger werd dat wat 'netter' gebracht, vandaar de boodschappen in 2 vormen :)

Grote boodschap is poepen Kleine boodschap is pissen Toegevoegd na 57 seconden: Dat heeft iemand ooit eens verzonnen. En een hele hoop mensen hebben dat van hem/haar overgenomen. Is soort van grappig bedoeld.

Het is gewoon een uitdrukking. Je kunt ook zeggen: 'Een fax uit Darmstad ontvangen' Maar er komt natuurlijk geen fax uit je poepgat..

Voor een grote boodschap heeft men even meer tijd nodig dan voor een kleine boodschap,dus dat betekent dat je iets langer op het toillet zit in dit geval.

Een grote boodschap heeft een grotere massa dan een kleine boodschap. Kleine boodschappen zijn zoals kleine boodschappen, die kunnen gemakkelijker en vaker en sneller tussendoor. Een grote boodschap duurt wat langer, hoeft minder vaak, is prettig als 't allemaal keurig afgeleverd is.

Je kunt naar een bouwmarkt om een wc-pot te kopen. Als je dan thuis komt met dat ding onder je arm, dan zegt je vrouw: Dat is een grote boodschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100