Waar kan ik het goedkoopste een woordenboek kopen van hongaars nederlands en ook nederlands hongaars?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij 'de Slegte'. Als er geen filiaal is dicht bij jou woonplaats, kun je het ook online bestellen op http://www.deslegte.com/http://www.deslegte.com/. Je kunt het ook op bol.com proberen. Ik denk dat de meeste goedkope woordenboeken in wat kleinere winkels te kopen zijn, die misschien niet zoveel verschillende talen hebben. Als dat het geval is, kun je ook nog naar 'de Plantage' gaan. Maar daar is het niet bijzonder goedkoop. (Op http://www.plantage.nl/# kun je door je postcode in te vullen, kijken waar de dichtsbijzijnde filialen zijn).

Bij de Bijenkorf

Bij de onbekende boekwinkels. Dus niet de bruna ofzo gewoon een eenmans zaakje. Ze liggen er vaak in een bak. Succes,

Ik weet niet of je vaak in Hongarije komt, maar deze woordenboeken worden voor zover mij bekend alleen in Hongarije uitgegeven. Daar kan je zowel kleine woordenboeken Hu-NL / NL-Hu kopen, als ook uitgebreide. In de meeste boekenwinkels in Hongarije (zeker in Budapest) kom je die tegen.

Tweedehands zijn ze erg goedkoop te krijgen: http://www.boekwinkeltjes.nl/uitgebreid_zoeken.php?schrijver=&titel=&overig=woordenboek+hongaars&tweedehands=1&nieuw=1 Hier staan engels-hongaarse, duits-hongaarse maar ook nederlands-hongaarse woordenboeken tussen.

Vooral op boekenbeurzen(googelen)Ik zelf zocht Fries en Pools en vond beiden bij DE Slegte in Rotterdam

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100