als je een beslissing uitstelt naar een latere datum verschuif je dan die beslissing naar voren of naar achteren?

Weet jij het antwoord?

/2500

naar achteren lijkt mij als je een beslissing naar voren neemt is dattoch eerder lijkt mij hoe verder naar achter hoe later de datum maar je zal zeker mensen hebben die er een andere mening over hebben ;)

het lijkt mij dat je hem naar voren schuift. verder van je af, dus naar voren.

Het zal er aan liggen wanneer je de beslissing neemt, als er een datum voor staat wanneer de beslissing genomen moet zijn en je neemt de beslissing voor die datum dan is het naar voren ,maar na die datum is het naar achter verschoven.

Zoals je zelf al zegt: naar een LATERE datum, dus naar achteren. Lijkt mij.....

Een 'latere' datum zal in de toekomst liggen. Verschuiven naar de toekomst is toch echt voorwaarts....

Je verschuift de beslissing dan verder van je weg dus naar achteren. Naar voren is naar je toe, dus naar het nu.

Als je een beslissing uitstelt, dan schuif je de beslissing voor je uit. Toch zeggen we dat de beslissing (in datum) naar achteren gaat. Dit omdat de beslissing later genomen wordt. Wat achter is gebeurt later dan wat voor is.

als ik het met een feestje vergelijk is het toch wel duidelijk stel we hebben een feestje gepland op 10 december. door omstandigheden zijn we genoodzaakt het uit te stellen tot 10 januari Dan schuiven we de datum naar voren in de tijd als we het feestje daarentegen vervroegen, naar 9 december dan schuiven we de datum naar achteren (terug in de tijd, wat kan omdat het nog niet is geweest) voila, vervang feestje door beslissing

Noch naar voren,noch naar achteren. Je neemt namelijk NU een besluit (om het te verschuiven).

Je schuift als het ware de datum vooruit. Later dan eerst was gepland, dus later dan de eerst afgesproken datum. De eerst geplande datum bleek niet haalbaar om welke reden dan ook, dus maak je een nieuwe. Iets verderop in de agenda, zodat het wel gaat luken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100