Waar kan ik het boek "Hart van inkt" het goedkoopste kopen?

Ik zoek het boek vaak in de boekenwinkels in de buurt maar daar is hij altijd 20 euro. Kan ik hem ergens goedkoper vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het staat voor een tientje op Marktplaats. Daar komen dan nog wel de verzendkosten bij.

Dat zal online worden bij bol.com bijvoorbeeld,daar is het boek 11 euro incl. verzendkosten. http://www.bol.com/nl/p/hart-van-inkt/1001004002411654/ Toegevoegd na 2 minuten: Het gaat hier wel om een tweedehandsboek.

Het boek "Hart van inkt" van Cornelia Funke wordt op http://www.boekwinkeltjes.nl/uitgebreid_zoeken.php?schrijver=&titel=Hart van inkt&overig=&tweedehands=1&nieuw=1&p=1&sort=prijs&order=0&prijsvan=&prijstot= aangeboden voor prijzen tussen de € 5,- en € 17,50. Vandaag, 3 november 2014, zijn er twee verkopers (verkoper Antiquariaat Voske en verkoper Kantelberg) die het boek voor € 5,- aanbieden. Deze prijs is exclusief verzendkosten. Zie: http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.php?id=149798425 en http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.php?id=150255989 Toegevoegd na 15 minuten: De eerste link in mijn antwoord werkt helaas niet zoals ik hoopte. Dezelfde link onder mijn antwoord werkt wel goed. Je vindt daarmee een lijst van verkopers van het boek met de prijzen gesorteerd van laag naar hoog.

Bronnen:
http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.p...
http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.p...
http://www.boekwinkeltjes.nl/uitgebreid_zo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100