Kan men voor het afblussen na aanbraden in plaats van speculaas ook kruidnootjes gebruiken?
Bij bereidingswijze sucadelappen staat afblussen met bouillon, azijn. (Speculaas).
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Bij bereidingswijze sucadelappen staat afblussen met bouillon, azijn. (Speculaas).
Ter dikte van wat je normaal aanhoudt bij het bakken van pepernoten?
Ik moet tapashapjes maken en heb op de locatie weinig tijd/ruimte. Nu dacht ik: ik kan nu vast de wrapjes beleggen, in de juiste grootte snijden en een prikker erin steken. Vanavond alleen nog even opwarmen en klaar ben ik.. of werkt dat niet? En zo ja, hoe lang in de oven? Ps ik maak ze met kruidenkaas, paprika, basilicum en geraspte kaas erover.
Ik zoek vlees(voor bij het warm eten) waar zo min mogelijk aan toegevoegd is. Het enige wat ik kan bedenk is kip, vis en rosbief. Zijn er nog meer?
Vandaag schouderkarbonades gemaakt in de snelkookpan. Daar moest 400 ml water en 2 bouillonblokjes bij. Nadat het vlees klaar was bleef er bouillon over. Kan ik daar vermicelli aan toevoegen om zo een soep te maken?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing