Waarom Au Bain Marie in oven?
Wat is het voordeel van au-bain-Marie iets klaarmaken in de oven, als je de oven ook gewoon op 100 graden kunt zetten?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Wat is het voordeel van au-bain-Marie iets klaarmaken in de oven, als je de oven ook gewoon op 100 graden kunt zetten?
Bovenvermelde olijfolie is verkrijgbaar bij Lidl. Iemand vertelde mij, dat er verschil is tussen olijfolie die je in salades kunt gebruiken en olijfolie waarmee je kunt bakken en braden. Vandaar mijn vraag of bovenvermelde olijfolie geschikt is voor bakken en braden?
Ik heb bloem, water, bakpoeder en olijfolie, suiker en zout gebruikt om het deeg te maken. Het is een goed kneedbare bol. Plakt niet aan mijn handen en valt niet uitelkaar, maar als ik het met mijn hand uit duwt, rekt dan trek je het uitelkaar ipv dat het elastisch is.
Ik wil vanavond een salade maken en er staat dat je er baby courgette in moet doen (rauw). Nu is mijn vraag of deze anders van smaak is dat de gewone, grotere courgette. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat de grotere courgette rauw lekker is.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing