Moet ik pectine gebruiken bij het inmaken van groenten?
Ik wil van wortelen, tomaten en pompoen saus inmaken in glazen potten. Moet ik hierbij pectine gebruiken zoals je moet doen bij het inmaken van jam?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik wil van wortelen, tomaten en pompoen saus inmaken in glazen potten. Moet ik hierbij pectine gebruiken zoals je moet doen bij het inmaken van jam?
Heb al diverse hakmachines geprobeerd..............maar helaas...............de dadels blijven heel
Ik heb laatst creme fraiche gekocht, maar inmiddels is de houdbaarheidsdatum al enkele weken verlopen. Dit zag ik toen ik deze vandaag wilde gebruiken..... Nu twijfel ik of de creme fraiche nog goed is. De geur is niet gek en de smaak en textuur ook niet echt. Ik wil het gebruiken in een quiche, dus wordt goed verhit. Kan ik het nog gebruiken zonder dat ik er ziek van wordt?
Toegevoegd na 4 dagen:
ik heb t nodig om oosters gebak te maken.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing