Ik maak vlierbessiroop in schone koffiemelkflesjes met suiker en citroenzuur. Hoe komt het dat het is gaan gisten?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Het plastic bord werd heet, terwijl de gortpap vrij koud bleef. Dat plastic is hard plastic, heeft weinig gewicht en is geschikt om als bagage mee te nemen in een rugzak.
Ik heb al op internet gezocht, maar ik krijg telkens verschillende antwoorden. Wat is het verschil en wat kan je beter gebruiken voor het bakken van biscuits, cupcakes etc.?
Ik ben op zoek naar een recept voor een 'donkere carrotcake', zoals je ze vaak bij banketbakkers ziet, en die vaak voor bruidstaarten worden gebruikt. Ik heb door de jaren heel wat carrotcakes gemaakt, maar qua smaak en uiterlijk (vaak heel licht, zoals bij de meeste internetrecepten) komen deze niet in de buurt van de heerlijke donkere carrotcakes.
Wellicht dat er andere (volkoren)bloem wordt gebruikt, of dat er cacoapoeder wordt toegevoegd, ik ben heel benieuwd.
Hier een voorbeeld: http://www.brides.com/wedding-cakes/Unique-flavors-spice-up-even-simple-confections-7834
Ik ben aan het experimenteren met gezondere cake te bakken zonder boter en suiker. Er zijn veel recepten te vinden van bananencake en - brood maar veel met zelfrijzend bakmeel of speltmeel al dan niet met kokosolie ed.
Maar is het ook mogelijk om met cake mix van honig bijvoorbeeld de klassieke gebruiksaanwijzing te volgen en dan de boter te vervangen door bananen?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing