Kan het kwaad om bij het maken van vruchtenconfituur,bvb van pruimen, de pitten erin te laten?
Toegevoegd na 53 seconden:
Dan zou ik ze erin laten en pas na het opkoken eruit halen omdat dat minder werk is .
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Toegevoegd na 53 seconden:
Dan zou ik ze erin laten en pas na het opkoken eruit halen omdat dat minder werk is .
Voor 10 personen in een gewone gezinskeuken.
Je kunt die potjes kopen met teentjes knoflook en die kun je zo eten. Maar ik kan niet vinden hoe je dat zelf kunt doen.
Ik hoorde dat olijfolie niet geschikt is voor langdurige verhitting, maar weet niet wat langdurig hier betekent...
Toegevoegd na 25 minuten:
met 60' bedoel ik zestig minuten
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing