Hoe kan ik mijn moeder ervan overtuigen dat een meisje echt is wie ze zegt te zijn?

Ik zit nu met een probleem, ik wil dus met het meisje uit mijn vorige vraag naar de bios, maar mijn moeder vertrouwt het meisje niet (ze denkt dat het misschien een geile oude man is), Maar ik weet zeker dat ze is wie ze zegt te zijn.

Ik vind natuurlijk goed dat mijn moeder me beschermt, maar ik wil naar de bios, met haar.

Toegevoegd na 33 minuten:
Ik stuur ook een mailtje naar de sport club waar ze op zit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan laat je je toch gezellig door je moeder wegbrengen ?? Scheelt jou weer een fietstocht, en ze kan meteen zien wat voor vlees jij in de kuip hebt. Ik ben ook een moeder; ík zou er zeker intrappen.

je zagt dat je moeder bang is dat het een oude man is ? ken je dit meisje via internet ofzo ?? ik kan me in dat geval wel voorstellen dat ze bezorgd is. anders moet je vragen of dat meisje jou moeder mag bellen. zodat ze even met haar kan praten en zo kan beoordelen of ze is wie ze zegt. is het wel iemand bij je uit de buurt die je in het echt kent dan kan je vragen of ze eerst bij jullie thuis wat mag drinken voordat jullie eventueel naar de bios gaan. Hou oud ben je trouwens ?

Je zit met het probleem dart je haar alleen via internet kent. Dit is natuurlijk altijd een lastig punt. De beste manier om je moeder te overtuigen is om bij jouw thuis af te spreken en van daaruit naar de bios te gaan. De andere maar minder leuke optie is te vragen of je moeder met je mee gaat richting het huis van het meisje om te zien wie de deur open doet. Een derde optie is om te bellen met het meisje / via de webcam te chatten waar je moeder bij is. Dit zijn geen triviale dingen van je moeder. Ik begrijp dat het lastig is, maar er zitten gewoon idioten op internet. Die wil je niet tegenkomen.

Als jij zeker weet dat het geen oude vent is dan moet je gewoon gaan, ik weet niet hoe oud je precies bent maar volgens mij in de regione 12-18jr. Beetje rebels en gewoon naar buiten stappen, die straf komt later wel. ;) Ik heb vaak zat mensen die ik via Internet ken ontmoet, en niet uit dezelfde stad maar ook mensen uit andere landen.

Op het internet lopen veel lieden met verkeerde bedoelingen rond. Dus dat je ma een beetje voorzichtig is, begrijp ik best. Ik begrijp ook jou heel goed. Maar hoe weet jij nu eigenlijk dat dit meisje is wie ze zegt te zijn? Ik zou haar jou thuis laten ophalen zodat je ma haar ziet en zij dus een beetje gerustgesteld wordt. En zodat ze niet al nerveus wordt terwijl jij lekker zit te genieten van de film. Gr. Ton

draaideur je moeder heeft groot gelijk er gebeuren helaas rare dingen op internet waarom vraag je het meisje om naar je huis te komen en kennis te maken met je moeder misschien dat ze dan gelooft!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100