Ik heb 1 trek van een joint genomen kan ik nu al bijwerkingen hebben?

Ik heb gisteravond 1 trek van een joint genomen volgens mij deet ik het niet helemaal goed maar ik had toen nergens last van behalve dat ik me niet helemaal lekker voelde maar nu de volgende dag heb ik last van mijn ogen en hoofdpijn kan dit komen door de joint?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een trekje nemen en de volgende dag daar " last" hebben, dit is onwaarschijnlijk. De effecten bij het roken beginnen vrijwel direct en houden gemiddeld 2 tot 3 uur aan Hasj en wiet hebben een tweeledige werking; enerzijds verdovend, anderzijds bewustzijnsveranderend. Het verschil in werking tussen hasj en wiet is niet heel groot. Doorgaans wordt men van wiet wat slaperiger en van hasj zijn de bewustzijnsveranderende kenmerken wat sterker. Voor beiden geldt dat de gebruiker licht euforisch en ontspannen wordt. De bewustzijnsveranderende werking van hasj en wiet kenmerkt zich door een (lichte) verandering in de waarneming; de gebruiker ervaart dingen die in werkelijkheid anders zijn, allerlei zaken worden intenser beleefd en gedachten nemen hun eigen vlucht. Het denkproces verandert; men gaat vrijer associëren (verbanden leggen die men anders niet (zo) zou leggen). (Bestaande) emoties worden versterkt en remmingen verminderen. Ook kan de gebruiker een lacherig gevoel krijgen (oplopend tot de slappe lach ) . De effecten van 1 trekje zijn nihil. Voor meer informatie kun je onderstaande links bekijken.

Bronnen:
http://www.drugsabc.nl/hasj.html
http://www.jellinek.nl/informatie-over-alc...
http://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/hoev...

Ligt eraan wat voor trekje hebt genomen, hoelang je het hebt ingehouden, wat voor wiet het is, ook of je eerder hebt gerookt. Cannabis is de laatste jaren heel erg sterk geworden, het kan zijn dat je bijvoorbeeld mexican haze of diesel haze hebt gerookt. Die twee kunnen hoofdpijn veroorzaken. Maar het lijkt me sterk dat je van 1 trekje de volgende dag er last van hebt, vraag aan die personen of ze er ook last van hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100