Is ADD behandelbaar?

Wat zijn de meest voorgeschreven medicijnen en werken deze ook?

Toegevoegd na 5 minuten:
Vraag gaat over volwassenen en kinderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het meest gebruikte medicijn is Ritalin, en het werkt verbazingwekkend goed. Let wel op: je moet voor ritalin zeker weten dat je ADD hebt, dus eerst goed uitzoeken of dat wel het geval is. Daarna kan een arts ritalin voorschrijven. Ritalin nemen zonder dat je ADD of ADHD hebt, kan zeer negatieve effecten hebben.

het beste medicijn tegen add is aandacht geven de meeste kinderen die adhd hebben of add hebben hebben aandacht tekort. Toegevoegd na 19 minuten: kijk ook eens naar de herkansing van prem. daar zie je kinderen die onspoort zijn met adhd gevallen er tussen. zoek de oorzaak van adhd niet alleen bij het kind maar kijk ook eens naar de omgeving waar in hij leeft dus het hele gezin.

Bronnen:
http://adhdbijkinderen.web-log.nl/adhdbijk...

add of adhd is niet echt behandelbaar. het enige wat je tegen adhd kan doen zijn ritalin of concerta slikken (zelf heb ik het ook, en hoef er geen medicatie meer voor te slikken). voor add kijk eens op: http://www.helpguide.org/mental/adhd_medications.htm http://www.keepkidshealthy.com/medicine_cabinet/ADHD_medications.html

Normaal gesproken inderdaad ritalin/concerta. Nu ook een anti-depressiva wellbutrin. Ik heb heeeeeel veel gehad aan www.hersenstorm.com. Daar lees je alles over adhd/add voor familie, voor jezelf, even lachen, medicatie, alternatieve hulpmiddelen enz enz.

Bronnen:
www.hersenstorm.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100