Wat te dragen onder strapless bruidsjurk (bh/bustier/...), zonder dat m'n borsten op half zeven hangen?

Binnenkort ga ik trouwen, en heb een mooie, strapless jurk uitgezocht. Wat ik me echter niet had gerealiseerd is, dat gewoonlijk als ik een pushup bh draag, de bandjes helpen om de borsten omhoog te duwen.
Nu heb ik dus een strapless jurk gekocht, en heb het idee dat als ik deze aan heb, m'n borsten op half zeven hangen...
Ik vraag me af of er iets bestaat als een bustier of zo met iets van baleinen, die ervoor zorgen dat de beugel van de bh omhoog geduwd wordt, zeg maar hetzelfde effect geeft als gewoonlijk de bandjes van de bh doen. Of misschien iets van een korset oid, die de beugels omhoog duwd?
Laat het me weten!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt inderdaad voor een bustier kiezen,maar ook voor een strapless bh. Hieronder zie je meer optie's www.theperfectwedding.nl

Vaak kiezen ze voor een korset of bustier onder de jurk, dit zit vrij strak (best wel erg strak haha) zodat je een mooi lijntje hebt en geeft ook steun aan je borsten. Als het goed is wordt je jurk zo goed aangesnoerd of dichtgemaakt dat deze niet van het korset/van jou af kan vallen. Daarom is het ook zo belangrijk om vlak voor het huwelijk nog te passen, voor het geval je ietsjes bent afgevallen of aangekomen. Veel plezier!

Ga naar een goede lingeriezaak, die kunnen goed adviseren over het juiste model. Als u uw jurk bij een bruidsmodezaak hebt gekocht kunnen zij ook goed adviseren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100