Wat wordt begrepen onder 'een strak kontje'? Is dat een kontje zonder vet aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mag wel een dun laagje vet opzitten, maar het geheel moet lekker gespierd zijn. Zonder rimpels, lellebellen en putjes en pukkels. En het moet vooral niet hangen. Zoiets :-) Toegevoegd na 12 minuten: Zoiets dus:

Ja inderdaad!! anders zou het een blubberkont zijn;-)

Het is het beeld van de reclamejongens en om dat kontje te krijgen moet je hun producten kopen... Ik zeg je een strak kontje heb je nodig op de dag dat je trouwt, want het bepaalt de man/vrouw aan de haak te slaan, maar daarna, na de eerste trouwdag is dat strakke helemaal niet meer nodig... En dat zie je ook, nadat ze getrouwd zijn, ZIEN de twee partners er ook getrouwd uit... Weg strakke kontje, weg stralende blik...

Ja mooi gevormd en door de kleding wijze geaccentueerd.!

Een stak kontje is:geen hangkont of geen platte kont maar een mooie gevormde kont.

Leuke vraag! Volgens mij is een strakke kont bij dames: ronde billen die niet uitdijen, en niet flubberen, dus enigszins gespierd, maar wel rond van vorm zijn. Bij heren is een strakke kont volgens mij billen die goed in de broek zitten.....hahahaa wat is dat nu weer? IN elk geval niet dat de broek afzakt omdat er geen "vulling"inzit, maar t moet ook weer niet blubberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100