Hoe komt het dat ik de hele dag duizelig en licht in mijn hoofd ben?

Ik slaap goed, ik doe rustig aan overdags heb geen zwaar werk te doen ofzo. Ik eet gewoon goed, maar hoe komt het dat ik de hele dag door duizelig en licht in mijn hoofd ben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit duizelig en licht in je hoofd betekent dat je (A) een laag bloedsuikergehalte hebt of dat je (B) oververmoeid bent geraakt. En laat je huisarts eens bekijken of je bloeddruk niet te laag is. In deze zou het kunnen zijn dat je door lichamelijk of geestelijk werk uitgeput bent geraakt. Probeer goed en intensief uit te rusten. Blijf je deze problemen houde, bespreek deze dan met je huisarts !

of een opkomende griep, of bloedarmoede of een lage bloeddruk. Kan vanalles zijn dus, als het aanhoudt even naar de dokter

Zoals boven al is genoemd zou het met je bloeddruk of bloedarmoede te maken kunnen hebben. Daarnaast kan het zijn dat je een infectie op het evenwichtsorgaan hebt. De symptonen hiervan lijken op die van jou. Het gaat vanzelf weer over, er is geen medicijn voor. Het kan wel een tijdje duren voor het over is. Bespreek het eens met je huisarts, hij/zij kan verder onderzoeken wat er precies aan de hand is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100