Is leven dodelijk?

We gaan toch uiteindelijk allemaal dood...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het leven is niet dodelijk, leven is onsterfelijk...

ja, blijkbaar is het leven inderdaad dodelijk. Zelfs als je niets gevaarlijks doet ga je uiteindelijk toch dood dus dat zegt wel wat..

Men zegt toch niet voor niets: Levensgevaarlijk :)

nee leven is niet dodelijk, maar wel eindig. dodelijk zijn de ziektes waardoor er een eind aan je leven komt.

Alles wat dood is heeft ooit geleefd. Dus ja....

Als je altijd net zoveel pech hebt als geluk, dan wordt je niet oud.

Ja. Leven is dodelijk. Dat is de enige zekerheid die we hebben als we geboren worden.

Sec genomen begint het overlijden bij onze geboorte. 'Dodelijk' slaat meer op datgene wat slecht is voor de gezondheid. Bij volharding volgt de dood. Nee, leven is normaal gesproken niet dodelijk. Het geeft energie, nieuwe mogelijkheden, nieuwe contacten, enz. Dat er uiteindelijk een einde aan dit leven komt, ja. Maar dat wetende gaan we er toch van genieten... En velen van ons weten toch ook dat 'dood' niet gelijk is aan 'eindig'.

Ja,alles wat leeft of geleefd heeft gaat dood,zo is het altijd geweest en zo zal het ook blijven.In 1 van zijn liedjes zong Robert Long al: Van leven ga je dood. En zo is het,alleen is het m.i. niet eerlijk,dat de een 100 jaar wordt en de ander maar 9 maanden.

Het leven is een sexueel overdraagbare aandoening die 100% dodelijk is.

Leven kan dodelijk zijn! als je het niet meer kunt verdragen... voor de rest is leven het leven

dodelijk= 1 De dood veroorzakend: een dodelijk verkeersongeval, dodelijke gassen. 2 Heel afmattend, bijzonder lastig 3 Heel ongunstig, rampzalig Als dat mijn leven zou zijn zou ik niet blij zijn. Het is niet het leven dat dodelijk is, maar aan het leven komt een eind. Dodelijk is wel: iemand om het leven brengen, of iemand naar het leven staan.

Yep Dounje leven is dodelijk, op een heel langzame manier..!!

alleen omdat het leven eindig is is de tijd dat je leeft veel waard dus stop met zorgen maken en geniet tot het moment daar is:) Als je je zorgen gaat maken over iets dat zeker komt, maak je je dus alleen maar zorgen tot het einde... en dat lijkt me niet de bedoeling van het leven:) en zeker niet nodig

Leven heeft de mogelijkheid en een sterke neiging tot creëren van nieuw leven, maar uiteindelijk stellen lichaam en geest van alles in het werk om er ook weer een einde aan te maken, kroost of niet. Genen starten de groei van cellen en beëindigen die ook weer en uiteindelijk worden ze ook niet meer vervangen. Wat opkomt moet neer; zelfs de Himalaya zal ooit als zand in de zee terecht komen. In elk nieuw leven is uiteindelijk geen plaats meer voor het oude.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100