Help!! mn anus jeukt al n paar weken! gaat dit vanzelf over...?

..lol door geld gebrek maar een pak keukenrollen gekocht, schuurpapier dus, en nu naar 2weken kriebelt en jeukt mn uitgang. nu maar dure baby billen doekjes met lotion gekocht, dit veegt heerlijk!! maar het jeukt nog verschrikkelijk!!! Gaat dit vanzelf weer over? of toch maar ff naar huisarts? (ps. IK GA DIT NOOIT MEER GEBRUIKEN!!!!!! dan maar een koffiePad of zeemleren lap ofzo...)

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou naar de dokter gaan als je aambeien hebt kan dat erg pijn doen (niet dat je dat hebt)

Waarschijnlijk gewoon geirriteerd. Goed wassen met water en een beetje zeep, goed afdrogen en even met vaseline insmeren. Dit helpt je huid te herstellen. En dan is het binnen een paar weken over. Succes

Keukenrol, is dat goedkoper dan schuurtoiletpapier? Ik twijfel aan de waarheid van je vraag, maar goed. Kijk met een spiegel of het gebied down there gewond is. Scheurtjes en dergelijke. Als dat zo is dan is het een kwestie van genezen en de jeuk gaat weg. Zitten er geen wondjes, dan kun je beter even langs de dok, gezien je er al zo lang last van hebt...

Zeer waarschijnlijk heb je aambeien en daar hoef je niet voor naar de dokter, elke drogist verkoopt aambeienzalf, dat haalt de jeuk en pijn weg. Maar het kan ook zijn dat je last van wormpjes hebt. Let daarom goed op je ontlasting. Zie je witte bewegende wormpjes dan moet je wel even naar de dokter, die geeft je een wormenkuurtje en dan is het zo weer over.

Betracht een goede hygiene. Verschoon u dagelijks. Gebruik na het bezoek aan het toilet zowel toiletpapier alsmede natte doekjes. Indien deze discipline niet afdoende blijkt, dan is een bezoek aan uw huisarts gewenst om e.e.a. vast te stellen dan wel uit te sluiten. Men kan 1001 dingen aandragen wat het kan zijn, maar dat laat ik aan een arts over.

Het kan zijn dat je wormen (aarsmade) hebt. Dat gaat gepaard met enorme jeuk. Je kan het zien in je ontlasting. (witte worpjes) Je moet hiervoor naar de huisarts voor een kuur. Dan ben je er zo vanaf.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Baby billen doekjes bevatten vaak parfum. Niet echt fijn voor een geïrriteerde huid. Gebruik liever zinkzalf (zonder parfum). Helpt dit niet, ga dan naar de huisarts.

Het maakt helemaal niet uit wat voor wc papier je gebruikt.Als je je k... anus maar goed afveegt of wast.Misschien heb je wel een schimmelinfectie,toch maar even naar de Huisarts als het aan blijft houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100