hoe merk je al je bijna ongesteld gaat worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is voor iedereen anders en kan zelfs per persoon per keer verschillen. Is het de allereerste keer dan is het wat lastiger omdat je het nog nooit meegemaakt hebt maar als je je lijf goed kent dan kan je de signalen herkennen en die zijn dan weer hetzelfde als alle hierboven beschreven. Ook zie je veranderingen in de afscheiding, ik vind zelf ook altijd dat het dan anders ruikt (niet dat ik er uitvoerig aan ga ruiken maar ik neem dat nu eenmaal waar). Verder dus: - gespannen/zere borsten - prikkelbaar - stemmingswisselingen - hoofdpijn - buikpijn - emotioneel - pijn in de onderrug - opruim-/schoonmaakwoede - koud hebben - vaak moeten plassen (meestal op de dag zelf) Dat zijn wel de meest voorkomende.

Je krijgt het koud , snel moe en mischien ook wat chagarijniger

Ben zelf geen expert op het vlak van ongesteldheid enzo. Maar mijn vriendin ervaart een korte tijd voordien een beetje buikpijn. Het is denk ik natuurlijk geen vastgezet teken dat je dan ongesteld zal worden. En bij iedereen is het een beetje anders denk ik.

Je borsten kunnen gespannen zijn en soms overgevoelig. Je kan hoofdpijn hebben en prikkelbaar zijn.

Als je nog nooit ongesteld bent geweest kun je het merken aan afscheiding, gelig spul in je slip. Wanneer je dit krijgt zal je snel ongesteld kunnen worden maar het kan ook nog wel een tijdje duren. Vlak voordat het dan echt begint wordt die afscheiding bruinig, oud bloed mengt zich er doorheen. Dat gaat langzaam over in vers bloed en wordt steeds meer. Ook merk je het aan je humeur, hoofdpijn en buikpijn. Die dingen zijn alleen niet bij iedereen hetzelfde.

Naast de dingen hierboven heb ik zelf ook last van plotselinge misselijkheid die ook ineens weer over is

Moe zijn of weinig energie hebben, een lichaamstemperatuur die niet constant is (het afwisselend koud en warm hebben), beginnende ongesteldheidsklachten als hoofdpijn, buikpijn en/of rugpijn, chagrijnigheid. Maar ook; een verhoogd libido, jezelf aantrekkelijker vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100