Welk meisje heeft er nog meer last van onregelmatige menstruatie? En kan er hier iets aan gedaan worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan de pil nemen dan komt je menstruatie altijd precies op tijd.

Als je jong bent en er pas een paar hebt gehad, zijn ze meestal onregelmatig. Na verloop van tijd wordt het regelmatiger.

Ik ben geen meisje maar ik weet dat de pil (dus niet alleen als voorbehoedsmiddel) ook kan helpen voor een regelmatige menstruatie. Neem contact op met je huisarts. Schaam je niet, komt heel veel vaker voor;)!

Maar weinig meisjes zijn meteen vanaf hun eerste menstruatie meteen helemaal regelmatig. Dat kan makkelijk een jaar of twee, drie duren. Vervelend is het wel, maar erg is het niet. Het enige dat je er aan kunt doen (maar dat is natuurlijk wel ene paardenmiddel, al wordt er tegenwoordig erg makkelijk over gedacht) is aan de pil gaan. Dan menstrueer je eigenlijk niet meer echt omdat je geen eisprong meer hebt, maar in de stopweek heb je wel een soort kunstmatige menstruatie, en die is hartstikke regelmatig. Maar als je gewoon even rustig afwacht, is het gemiddeld na een jaartje of 2 na je eerste menstruatie allemaal wel op orde. Vaak zelfs eerder. En voor je lijf is dat eerlijk is eerlijk wel beter.

Gaat vanzelf over, heb geduld en in de tussentijd gewoon cool doen meid !

Dat heb ik ook en het is heel normaal vooral in het begin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100