Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

kan een mee eter een abces worden?

Ik had een kleine mee eter bij mijn lip. Ik wilde hem uitknijpen, maar er kwam niks uit. In plaats daarvan werd het een grote rode bult. Het is nu dus een dikke rode puist geworden. Hij klopt behoorlijk en het doet veel pijn. Vooral als mijn huid strak gespannen word. Ik durf hem niet meer uit te knijpen, maar kan het zijn dat het een abces is geworden? Want als ik mijn huid rondom de puist strakspan is ie geel/wit. En hoe kan ik de pijn verzachten? Want het klopt als een gek. (Dit is ee 3e dag dat ik ermee rondloop)

Bedankt voor de hulp !

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mij helpt het om aan te tippen met tea tree olie. Gewoon verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat (bij gezichtsreiniging). Je kan ook een watje met tea tree olie er een poosje tegen aan houden als je bijvoorbeeld tv aan het kijken bent. Jr kan dit zo vaak herhalen als je wilt. Bij mij neem hierdoor de spanning af en verdwijnt de ontsteking.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100