Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb felle pijnsteken in mijn romp en heb last van misselijkheid en hoest heel erg veel. Weet iemand wat dit kan zijn?

Ik heb al heel wat weken last van hoestbuien. Soms zijn ze erg extreem en heb ik het gevoel dat ik stik. Ik heb ook felle pijnsteken in mijn romp. Eerst was het eigenlijk alleen in de onderbuik, maar het ging steeds hoger. Nu zit de pijn ook bij mijn ribben. En ik ben vaak misselijk de laatste tijd, vooral in de auto, terwijl ik normaal nooit last heb van misselijkheid in de auto enzo. Ook word ik soms opeens extreem warm met het gevoel dat ik ga flauwvallen. Eerst dacht ik dat het gewoon bij de groei hoorde ofzo, maar bij leeftijdsgenoten klinken deze dingen niet bekend ofzo. Weet iemand wat dit kan zijn en wat ik moet doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt me het beste om even een afspraak te maken bij je huisarts.

Als je langer dan twee weken last hebt van hoestbuien is het tijd om naar je huisarts te gaan. Jij hebt ze al een stuk langer. Dus..... De pijn aan je ribben komt waarschijnlijk door het hoesten. Een bezoekje aan je huisarts is eigenlijk de enige manier om erachter te komen wat er precies aan de hand is.

Kan ook een longembolie zijn geworden in die 5 mnd. dat je niet naar de dokter bent gegaan. Ga je niet naar de dokter. Komt de dokter naar jou, maar dan is het te laat!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100