Kan je pre-paid credit cards kopen in Nederland, zoja waar kan ik die kopen?

Mijn Google account is geblokkeerd, en dat account wordt binnen 4 dagen verwijderd. Ik wil echt niet dat dit gebeurt, dus moet ik mijn ID faxen naar hun, of 30 cent betalen. Maar ik kan alleen betalen met American Express, Visa, MasterCard en nog een andere, maar die heb ik dus niet.

Kan ik misschien ergens een pre-paid Visa credit card halen, en zoja waar?

Toegevoegd na 17 uur:
Ik heb ook gehoord dat je 18 jaar en ouder moet zijn op een pre-paid credit card te hebben. Is dat waar? En zo ja, als mijn ouders het kopen, kan ik het dan ook gebruiken of is het een persoonlijke kaart?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is paypal een optie? Dit kan je wel aan een Nederlandse bankrekening koppelen Toegevoegd na 7 minuten: plus een link naar prepaid creditcards

Bronnen:
http://www.creditcard-vergelijk.nl/creditc...
https://www.paypal.com/nl/cgi-bin/webscr?cmd=_home

Een prepaid creditcard (3V is de naam) koop je bij bijvoorbeeld Primera. Dit is een Visa-card. Toegevoegd na 11 uur: Het zou zomaar kunnen dat je 18 moet zijn, maar een geldige kaart is een geldige kaart. Als je ouders hem op hun naam zetten lijkt me er wettelijk niets mis. Hij is prepaid, dus in de schulden kun je er niet mee raken. Je ouders zullen dat ook veel liever hebben dan een kaart waarmee je de boot in kunt gaan.

Prepaid Creditcards kun je in Nederland kopen bij een aantal aanbieders. Volgens onderstaande website is een prepaid creditcard van Moneybookers het goedkoopst en handigst om aan te vragen. Er wordt niet vermeld of er een leeftijd gebonden is aan een prepaid creditcard van Moneybookers.

Bronnen:
http://prepaidcreditcards.nu/informatie/we...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100