Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik ben voor het eerst dadels aan het ontpitten maar er blijft een soort wit vliesje achter, moet dit er ook uit of is dit gewoon eetbaar?

Toegevoegd na 8 minuten:
Nu heb ik ook 2 dadels waarin een soort oranje en zwarte puntjes zitten bij de pit, net iets van eitjes oid. Iemand enig idee wat dat is?

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
wel met een nat mes snijden, dan plakt het veel minder...

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

dit is gewoon eetbaar
(Lees meer...)
fremar
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
thnx!
paulus811
15 jaar geleden
yep, beter worden de antwoorden niet.
Het witte vliesje kan je gewoon opeten en ik zou die twee dadels met die rare puntjes erin gewoon weggooien als je twijfelt over wat het is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing