Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (5)

Ja dat heet gewoon selderij en is los te koop bij AH.

Je kunt het fijnsnijden en door de soep of bouillon doen.
Heb het vandaag nog door de bruine bonensoep gedaan.

Vroeger kocht je een knolselderij met het groen er nog aan. Tegenwoordig moet je het apart kopen grrr...

Selderij heeft een sterkere smaak dan peterselie, dus let er wel op dat het niet overheerst.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Dat schijn idd te kunnen, lees de bron maar!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Dat groen doe ik voor een deel bij als ik snert maak, door soepen en sausen en soms ook in schotels
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
zie antwoord 1; kijk ook eens naar de voedingswaarde!!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Knolselderij is een heerlijke groente met een aparte smaak. Het groen wordt doorgaans als smaakmaker gebruikt. Mag ik je verwijzen naar de website van een goeie kennis van me voor wat leuke tips over selderij?:
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
dankjewel Keesvi, leuke site
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing