Kan je ergens in Nederland Coca Cola Vanilla of Pepsi Ice Cream kopen?

Ik kocht het vroeger dagelijks in Rusland en ik weet dat je het in Berlijn kan kopen van een vriend, maar heb het nog nooit ergens in Nederland gezien??

Weet jij het antwoord?

/2500

Coca Cola Vanilla is in 2002 op de Nederlandse markt geintroduceerd. In 2005 is echter de verkoop gestopt. Er was te weinig vraag naar. Nu nog verkrijgbaar in: Verenigde Staten, Oostenrijk, Australië, China, Duitsland, Hongkong, Zuid-Afrika, Maleisië, Zweden, Frankrijk en Rusland. Pepsi Ice Cream is nooit in Nederland verkocht. In Europa is Pepsi Ice Cream alleen in Rusland verkocht. Mocht je deze producten toch willen kopen, dan zul je een online winkel moeten zoeken en de producten via die weg moeten importeren.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pepsi...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

Hier kan je wat flessen bestellen, je betaald er alleen wel dik voor. Maargoed daar moet je niet aan denken bij de eerste slok :)

Bronnen:
http://www.candyonline.nl/Webwinkel-Produc...

Wij maakten ze vroeger zelf. Glas cola of pepsi en daar een bolletje ijs in. Vanilla float, cherry float ... noem maar op.

Bij ons bij de c1000 hebben ze vanilla cola in blikjes. Misschien is het een idee om naar een supermarkt te gaan en vragen of ze dat kunnen bestellen voor je. Het enige is dat je dan waarschijnlijk een hele colli moet afnemen ipv 1 blikje.

U.S. British Food Store verkoopt het. Er zijn hier locaties van in Amsterdam en Utrecht dat ik weet. Deze verkopen sowieso blikjes van Coca Cola Vanilla. Op flessen heb ik niet gelet of ze deze ook hebben.

vanilla duitsland in elke getränke winkel. hele pallets staan dr op je te wachten. bij ons hebben ze 1 liter flessen bij de c1000 1x in de maand ( scheelt 35 cent met duitsland, daar issie net iets goedkoper)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100