Hoe heten negerzoenen tegenwoordig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoenen!

chocozoenen

volgens de fabrikant zelf, buys zoenen (genoemd na het merk)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Negerzoen

Wij noemen dat "negerinnentetjes " , is dat in Nederland veranderd ? Of gewoon Melo-cakes. Toegevoegd na 7 minuten: Mijn zwarte pleegkinderen noemen dit ook zo...en moeten er altijd mee lachen.

Bronnen:
http://patrick4you.wordpress.com/2008/02/1...
http://www.milka.be/milka1/page?siteid=mil...

Ik zie vaak genoeg gewoon "negerzoenen" staan hoor.

gewoon "ZOENEN" van Buys.

Duitse Negerküsse werden Schokoküsse of Schaumküsse, Franse Têtes de nègre werden Bisous de Mousse, Engelse Negro kisses werden Angel Kisses en Finse Neekerin suukot werd Brunberg suukot. Buys Zoenen zijn de opvolgers van onze alom bekende negerzoenen, die al 86 jaar populair zijn bij jong en oud. Na zorgvuldig markt-, merk-, en consumentenonderzoek vonden we het tijd de productnaam te moderniseren. Sommige mensen vinden het jammer dat de naam negerzoenen verdwijnt, omdat ze die al zo lang kennen. Er zijn echter ook mensen die minder enthousiast zijn over de benaming. Daar hebben we alle begrip voor. Buys Zoenen moeten zijn voor iedereen Er zijn andere varianten. Een met witte chocolade. En een extra lang.

Melocake of negerinnetetjes

ze zeggen dat je ze nu gewoon zoenen moet noemen maar er zijn genoeg andere namen die worden gegeven zoals hierboven staat.

Ik had eigenlijk begrepen dat toen het laatst (misschien 1 tot 3 jaar geleden?) in het nieuws was dat 'negerzoenen' voortaan niet meer zo genoemd mochten worden, maar dat het 'zoenen' zouden worden, en daarmee 'Buys zoenen' als ze van het merk Buys zijn, dat dat een publiciteitsstunt was, dat het alleen bedoeld was om aandacht te vestigen op hun eeuwenoude product. Maar ik zie dat bij de andere antwoorden niet terug. Misschien heb ik het verkeerd opgevangen...? Toegevoegd na 4 dagen: Ben na 4 dagen nog steeds benieuwd naar eventuele reacties. Ondertussen vierde 2 dagen geleden een collega haar afscheid door te trakteren op Buys kussen. Ze noemde ze 'afscheidskussen' en nodigde iedereen uit om die bij haar te komen halen. Grappig...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100