hoe voorkom ik dat de appel verkleurt?

Wij willen morgen fruitspiesjes maken , maar hoe voorkom ik dat de appel verkleurt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doe wat citroensap over de appels en schudt een paar keer. Ze het in een vergiet, zodat het vocht weg kan. Nu kun je ze verwerken in de spies. Ze zullen dan veel minder snel verkleuren. Citroensap fungeert dan als een soort conserveermiddel.

besprenkelen met citroensap.

beetje citroensap er over heen druppelen, helpt echt! Koop een citroentje en pers deze of druppel wat over het fruit. succes!

Je kunt er plastic folie over doen, als je klaar bent met de spiesjes. Wat je ook kunt doen, is eerst een beetje kaneel op de appelstukjes doen (stukjes in een pan of vergiet doen, kaneel erbij, beetje omschudden). Dan verkleuren ze wel, maar dan valt het niet meer op vanwege de kaneel. En het is nog lekker ook :)

Leg ze even in wat seven up, Werkt hetzelfde als citroen maar geeft ook gelijk een lekker smaakje er aan

Citroen, doe ik ook altijd als ik fruitsalade maak. Blijft de appel mooi van kleur door.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100