Zit met 3 kilo gesneden groente (ratatouille) > hoe te bewaren?

Kan het niet nu eten en heb ook geen diepvries....... zo snel mogelijk mensen uitnodigen om het op te komen maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Warm het op in de oven met een beetje mayonaise en mosterd, en wacht tot de groentje een beetje bruin en knapperig word, daarna ga je op straat bakjes verkopen, heb ik ook wel is gedaan omdat ik te veel over had.

Maak een theedoek vochtig en bedek de groeten met de theedoek, zo houd je het ca. 2-3 dagen goed.

Maak er ratatouille van. Dit kun je veel langer bewaren. Zeker als je er een laagje olijfolie over doet. Voor twee dagen kun je het in een plastic zak waar het lucht goed uit is, bewaren in de groentela.

In een (steriele) wekfles op azijn is groente enige maanden - koel- houdbaar. Natuurlijk kan je het ook wat opfruiten met pepertjes en wat olijfolie o.i.d. enzo. Op het moment dat je het weer wilt gebruiken spoel je de azijn uit de portie. Let op dat als je er een deel uithaalt je dat met een schone lepel/vork doet.

Salade in de koelkast met flink wat zure dressing (azijn) blijft nog dagenlang goed, ik denk door dat zure. Het wordt wel zacht natuurlijk, maar verder prima te eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100