Zoute haring dien je die koud op of op kamer temperatuur (bij de borrel) ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kamertemperatuur is lekkerder, wel koud bewaren.

Binnen bij de borrel maakt dat niet zo uit Beide kan ik zelf vind op kamer temparatuur lekkerder

Op kamer temperatuur vind ik het beste omdat de echte haringsmaak dan het beste te proeven is.

Bewaren in de koelkast en ca. een half uurtje van tevoren eruithalen, dan smaken ze heerlijk

Dit is een kwestie van 'smaak' denk ik. Op kamertemperatuur vind ik haring er glazig uitzien en ook snel tranig smaken. Ik persoonlijk prefereer de zoute haring uit de koelkast om in je mond op temperatuur te laten komen. Héérlijk!

Smaken verschillen. Ik vind koude haring maar niet ijskoud het lekkerst. Geen ui en met een wel ijskoud glaasje Corenwijn ernaast.

Na een uurtje uit de koelkast zijn ze het lekkerst. Heerlijk met een grote fles bier!

Als je ze koud uit de koelkast haalt en in de keuken in stukjes snijd en op een bordje legt, zijn ze tegen de tijd dat ze binnen op tafel staan al bijna op kamertemperatuur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100