wat is het snelste koffieapparaat?

mijn senseo is in de hersft van zijn bestaan, dus kijk ik alvast uit naar een ander apparaat. maar liefst iets sneller, met pads of cups. bij de senseo duurt het langer als een minuut voor dat het water klaar is. (als het reservoir halg leeg is nog langer) tefal kwam een tijd geleden met een waterkoker die in 3 seconde klaar was. zijn er ook pad of cup machines die zo snel zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn Nespresso machine is binnen 30 seconden wel gereed voor het eerste kopje (type: Le Cube). Ander voordeel: koffie vele malen lekkerder dan Senseo....echter wel flink duurder.

Gustino claimt de snelste te zijn. Stijlvol, simpel en snel De snelste koffie-pad-automaat ter wereld Door het Direct Extraction System is uw kop koffie in een wereldrecordtijd klaar. Hier is geen voorverwarmtijd nodig. Anders dan bij de tot nu toe gebruikelijke koffie-pad-automaten - waar het water eerst in de boiler wordt verwarmd - wordt voor elke kop koffie vers water direct uit het waterreservoir gezogen, in het doorstroomverwarmingselement supersnel verwarmd en door de koffiezetkamer geperst.

Bronnen:
http://www.bosch.nl/content/language1/html...

Vind je smaak niet belangrijker dan snelheid? Wij hebben een Dolce Gusto, niet de snelste, maar heerlijk en goed heet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100