Wat kan je met fruit doen naast het opeten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Corso-wagens mee versieren.

In een fruitschaal laten wegrotten.

Aan dieren voeren.

Gebruiken als decoratie bij gerechten.

Schilderen... stillevens! Bestaat een hele school van!

na schilderen als mooi stilleven

Wijn van maken.

Met een banaan kun je interessante filmpjes maken om atheïsten de stuipen op het lijf te jagen.

Je kunt fruit ook nog: knuffelen, sorteren, meenemen naar heel veel plekken, tenaamstellen, neerleggen, uitrangeren, onderwijs geven, verwerpen, personificeren, waarnemen, kwalificeren, xenofoob maken, rijgen, zwelgen, aan je buurman geven, jassen, bepotelen, informatie verstrekken, crash-bestendig maken, helderziendheid toedichten, doorgeven, Groenlo laten bezoeken, spelen en tot slot kun je fruit fruiten. Het is maar wat je wil met fruit!

Fruit kun je goed conserveren door er jam van te koken ,het in te maken, verwerken in chocoladebonbons ,in te leggen in alcohol ,drogen en confijten,wijn van te maken ,of limonadesiroop, ijs van maken ,gebruiken als sextoy, gebruiken als geleermiddel ,of voedingsbodem voor kweekbakjes, verder is fruit uitermate decoratief en kun je er een hoed of iets dergelijks mee decoreren,verder kun je er voedselgevechten mee houden ,kleurstoffen van maken en wat je fantasie je verder ingeeft.

-Je kunt er jam van maken of tutti-frutti (dus drogen). -Je kunt het in de bowl doen, of in een salade. -Je kunt het toevoegen aan vleessaus of er een kip of kalkoen mee vullen. -Je kunt er jenever van stoken en likeur van maken. -Je kunt het in gebak verwerken of in ijs.

Met sinaasappels kun je goed kaatseballen, deze week nog gedaan en de kleinzoons vonden het prachtig.

Mee gooien naar de onze schoppende voetballers. Ze waren zeker bijziend en konden de bal niet vinden.

-Fruitgevecht -Aan de dieren voeren -Aan de voedselbank schenken -Jongleren -Potje Jeu de boules spelen. -In de fruitschaal leggen -Tentoonstellen

Oppoetsen.

Fotograferen, een grote foto van een gevulde fruitmand is best mooi

Je kan het ook nog in de blender stoppen en er een smoothie van maken of een milkshake. Een voorbeeld van wat lekker is, is watermeloen met ijsblokjes (om het koel te houden) en melk. Eventueel nog wat ander fruit erbij voor smaakvariaties, even blenderen en dan lekker opdrinken. Of je kan de vrucht zelf eruit snijden en dan van de schil compost maken. Dat duurt wel even, maar daarna is het goed voor de planten! Ook kan je fruit in stukjes snijden en invriezen, dat is lekker om op te eten met dit tropische weer. Of je geeft het fruit aan andere mensen die het wel op willen eten.

Van sinaasappels maak je een luchtverfrisser door er (strak naast elkaar) kruidnagels in te drukken, door de schil zodat alleen het 'bolletje' van de kruidnagels er nog uitsteekt. Blijft maandenlang geuren! Je moet wel van de geur houden, heel apart.

Weggooien of aan de dieren geven.

banaan over je lichaam smeren, is lekker vindt de vrouw fijn??

Bronnen:
wikipedia

Van hardere soorten fruit kan je een stempel maken. Normaal doe je dat met een aardappel of iets dergelijk. Maar een gewone appel lukt ook wel denk ik :).

Gooien naar mensen die vals zingen

van sommige soorten hard fruit kun je mandjes maken. (het liefst fruit met een dikke schil zoals watermeloen)

- Spelen, zoals in het boek van Joost Elffers, zie de foto's op Google. - Reportage maken over bederf, elke dag (een paar) foto('s) maken. - Verwerken in iets anders (jam, taart, salade, sap etc). - Lakken met speciale lak (vraag in een schilderswinkel) zodat het heel lang goed blijft.

Bronnen:
http://www.google.nl/images?hl=nl&q=joost+...

in citrusfruit, citroenen en sinaasappelen bijv. kun je kruidnagelen steken en er zo een luchtverfrisser van maken.

Je kunt het ergens in stoppen xD

Je kan het in je schoen stoppen, en dan je voet erbij-in en dan een dansje doen. Of je kan appels op oude mensen in het park gooien. Aardbeien kan je ook gebruiken als schroevendraaier, ik garandeer echter niet dat het werkt.

weggooien

In de blender doen met wat vanille ijs en lekker drinken!

Je kunt van sommige fruitsoorten muziekinstrumenten maken. Ik zag het een Aziaat doen op Youtube!

Bronnen:
www.youtube.nl

Maak er een hoedje van.......

je kunt het op je gezicht smeren. Je kunt het in een blender stoppen en voor veel geld bij een ander op zijn gezicht smeren. advies; wacht hier niet te lang mee.

wanneer je t op gegeten hebt is ook wel zo handig dat je t weer uit poept (serieus bedoelt hoor)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100