hOE MAAK IK EEN LEKKERE VETAFBREKENDE SOEP?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het 7 dagen-soepdieet (4 tot 7 kg kwijt!) Hoe meer soep je drinkt, hoe meer gewicht je verliest! Duurtijd: 1 week Drink voldoende water, zoals bij elk dieet! Ingrediënten: Neem 6 grote uien, 2 groene paprika's, 2 grote blikken gepelde tomaten, 1 bos selderij, 1 grote witte kool, zout en peper. Een blokje kippenbouillon aan toevoegen. Kruiden met peper en zout, peterselie en/of tabasco, knoflook of eventueel chilipepers Bereiding: De groenten in stukjes snijden, in de kookpot brengen en vullen met water. Snel koken gedurende 10 minuten. Vuur lager draaien en soep laten sudderen tot de groenten gaar zijn. Gebruiksaanwijzing: De soep eet je op elk hongermoment van de dag. Zoveel én wanneer je maar wil. De soep zorgt niet voor extra calorieën. Hoe meer soep je eet, hoe meer gewicht je zal verliezen. Neem de soep mee naar je werk. Bijvoorbeeld in een thermosfles of plastic restjesdoos. In een magnetron warm je de soep op. Let op: volg het dieet stipt! Eet je uitsluitend soep, dan loop je gevaar van ondervoeding! Lees voor meer informatie hieronder deze link:

Bronnen:
http://forums.marokko.nl/archive/index.php...

Volgens mij is gazpacho, een heerlijke koude tomatensoep, behoorlijk vetafbrekend. Er staan genoeg recepten op internet, maar ik heb hem vanmiddag nog als volgt gemaakt: 1 kilo (lekkere) tomaten pellen en in stukjes door de draaizeef. 1/4 komkommer, een kleine groene paprika, 1 kleine ui en 3 witte boterhammen zonder korst in de blender en door de tomatensoep doen. Behoorlijk wat ijsblokjes erdoor. Mag ook een scheut water zijn (ongeveer de helft van de hoeveelheid tomatensoep). Maar met ijsblokjes wordt ie lekker koud. Dan een flinke scheut olijfolie en azijn. De hoeveelheid azijn is belangrijk, en al proevende moet je het juiste punt vinden. Maar je kan ongeveer de helft van de olijfolie aanhouden. Dus bijvoorbeeld, 4 eetlepels olijfolie, twee eetlepels azijn. Zout en peper en smullen maar.

DAT BESTAAT NIET. Er zijn wel kruiden die bekend staan als goed voor de stofwisseling, zoals peterselie, salie, tijm, waterkers, basilicum, chilipeper, citroengras, gember, jeneverbessen, kardemom, knoflook, koriander, paprika, peper, piment. Ook is bekend dat het eiwit in vis en schelp- en schaaldieren de vetverbranding stimuleert . Maar dat effect bereik je niet met een kopje soep. Als dat zo was, dan zou ik niks anders meer eten.....

Maak een mosterd-soepje. Mosterd is vertafbrekend. Meerdere recepten op internet te vinden. Ik zou wel de spekjes eruit laten, die in sommige recepten als ingrediënt genoemd wordt.

Bronnen:
http://afslanken.webregio.nl/weblog/5557/Z...
http://www.kookjij.nl/recept-zachte-mosterdsoep

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100