Waarom wordt stokbrood altijd schuin gesneden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stokbroden zijn over het algemeen vrij "dun" . Als je rechte stukjes afsnijdt heb je relatief meer korst dan brood. Als je schuine stukjes afsnijdt heb je meer brood tussen de korsten. Nadeel is dat je een korstig kontje overhoudt... maar dat vinden sommigen juist een lekkernij.

Als je er wat op hebt zoals jam, roomboter etc, kun je het beter oppakken en worden je vingers niet vies. En het ziet er beter uit.

Dat consumeert beter. En is een goede manier om het stokbrood vast te houden.

Dan krijg je geen kleine ronde plakjes, maar grotere ovale sneetjes. Die zijn handiger op te eten.

De plakken worden dan wat groter.

Dan kan je er meer opsmeren denk ik 8D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100