Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Verse mosselen kan je niet invriezen. Je kan de mosselen wel koken, uit de schelp halen en dan invriezen of tot drie dagen in de koelkast bewaren.
(Lees meer...)
SimonV
3 jaar geleden
Als je verse mosselen zou willen drogen moet je ze "vriesdrogen". Dat is een bepaalde techniek, die je alleen op een daarvoor geoutilleerd laboratorium kunt uitoefenen. Gevriesdroogde mosselen zijn echter NIET bedoeld voor consumptie (niet te eten qua smaak e.d.), maar voor b.v. onderzoek naar eiwitten, DNA e.d.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding