Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Dat kan je op twee manieren.
1. Behandel de bar alsof je een kroket maakt. Maak de reep nat net water en rol door bloem. Schud af. Rol nu door geklopt ei en daarna door paneermeel. Nog een keer door het ei en weer door paneermeel (dubbel paneren dus). Leg 15 minuten in de koelkast en dan frituren maar (niet langer dan 5 minuten, want anders barst het open)
2. Maak en beslag zoals voor appelbeignets en rol de repen daar door heen. Na afdruipen meteen in de frituur.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Ja, het is juist de bedoeling dat je het frituurt in een coating. Dat kan paneermeel zijn of bloem. Wat jij wilt. In Schotland eten ze het trouwens vaak met patat erbij.
(Lees meer...)
5 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing