Waarom hebben sommige avocado's sliertjes/draden en is dit eetbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een avocado opensnijdt, tref je inderdaad soms bruine slierten aan. Dit zijn de vaatbundels die voedingsstoffen en water in de vrucht brengen. Zie je enkele sliertjes, dan is de avocado nog lekker. Er is dan onvoorzichtig met de avocado omgegaan. Zie je ook echt bruine stukken, gooi hem dan weg. De avocado heeft dan te lang gerijpt, ofwel is rot. Dit is echt vies om te eten. Zit dit vieze deel aan 1 kant, kun je dat deel nog rijkelijk wegsnijden en de rest wel eten. Aangezien het soms vervelend is (heb je net een avocado nodig en dan is die te hard, te rijp, zie je het niet, voel je het niet), voeg ik een link toe van Pauline met tips:

Toegevoegd op 18 juli 2019 14:42: bron
Bronnen:
https://uitpaulineskeuken.nl/2014/07/de-av...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100