Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Als je een avocado opensnijdt, tref je inderdaad soms bruine slierten aan.
Dit zijn de vaatbundels die voedingsstoffen en water in de vrucht brengen.

Zie je enkele sliertjes, dan is de avocado nog lekker.
Er is dan onvoorzichtig met de avocado omgegaan.

Zie je ook echt bruine stukken, gooi hem dan weg.
De avocado heeft dan te lang gerijpt, ofwel is rot. Dit is echt vies om te eten.
Zit dit vieze deel aan 1 kant, kun je dat deel nog rijkelijk wegsnijden en de rest wel eten.

Aangezien het soms vervelend is (heb je net een avocado nodig en dan is die te hard, te rijp, zie je het niet, voel je het niet), voeg ik een link toe van Pauline met tips:
(Lees meer...)
Toegevoegd op 18 juli 2019 14:42: bron
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding