Hoe kies ik de juiste bouillon voor mijn soep (runder-, kippen- of groentebouillon)?

Bijvoorbeeld: Als ik tomaten of bruine bonen soep maak welke bouillon gebruik ik hier dan voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je gewoon naar www.ah.nl gaat en een recept op zoekt, welke soep je ook wilt, en die soep aanklikt , staat er gewoon bij welke bouillon er in moet.

Ik laat het afhangen van wat erin gaat. Voor kippensoep kippenbouillon, voor groentesoep groentebouillon, of runderbouillon, voor tomatensoep of bruinebonensoep zou ik denk ik groentebouillon kiezen. Voor een heel lichte soep gebruik ik ook wel graag kruidenbouillon.

Kijk naar de andere ingredienten en de smaak die je eraan wil geven. Voor bruine bonen en erwtensoep zou ik runderbouillon kiezen, voor tomatensoep groentebouillon. Kerriesoep is lekker met kippenbouillon, net als courgettesoep en bloemkoolsoep.

je kunt eens kijken op www.wezooz.be daar vindt je wellicht de antwoorden

Bronnen:
www.wezooz.be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100